startupfriday

Wanneer is Black Friday 2022?

Je ontkomt er niet meer aan, ook Black Friday 2022 zal je om de oren vliegen. Maar wanneer is Black Friday? Daar kunnen we simpel over zijn: Black Friday 2022 valt op 25 november. Dat is, net als ieder jaar, op de vrijdag direct na de Amerikaanse Thanksgiving. In Canada wordt Thanksgiving namelijk in een heel andere maand gevierd. Tegenwoordig is Black Friday wereldwijd zo populair, dat je vaak de hele week voorafgaand aan Black Friday ook al kunt profiteren van kortingen. En na Black Friday vind je tijdens het Cyber Weekend en op Cyber Monday ook nog kortingen.

 

Korting tijdens Black Friday

Kortingen tijdens Black Friday beperken zich hooguit in hoe hoog de kortingen zijn. Ieder merk, elke winkel en zelfs webshops doet wel mee. De kans is zeer klein dat een merk, winkel of webshop geen aanbiedingen heeft tijdens Black Friday. Je vindt dan ook kortingen op werkelijk alles. Van de kleinste gadgets en schrijfwaren tot aan koelkasten en andere grote huishoudelijke apparaten. Maar ook kleren, schoenen en alles wat je maar kunt bedenken wordt tijdens Black Friday voor minder dan de normale prijs verkocht.

 

Waar is Black Friday?

Winkels, merken en webshops doen allemaal mee aan Black Friday. Vrijwel overal is het dus profiteren van kortingen tijdens Black Friday. Grotere winkels en webshops bieden vaak de hele week aanbiedingen aan. Soms doen ze dat met aanbiedingen per dag, soms gelden aanbiedingen de hele week. Het is vooral handig om op te letten of de Black Friday aanbiedingen alleen online gelden of ook in de winkel, of juist andersom. Soms zijn er namelijk Black Friday deals die je alleen in de winkel zelf kunt halen of die juist alleen geldig zijn als je online bestelt.