Heb ik een Configurator 3D nodig in mijn webwinkel?

Veel mensen met een webwinkel stellen zichzelf de vraag of ze over moeten stappen op 3D beelden in hun shop en daarmee of ze een configurator 3D nodig hebben. Wij zijn ervan overtuigd dat in de nabije toekomst 3D Augmented Reality de nieuwe standaard wordt. Dit is een ontwikkeling die net zo hard gaat als het gebruik van de mobiele telefoon. Toen de eerste mobiele telefoons op de markt kwamen wisten veel mensen niet wat ze ermee aan moesten. Nu zijn de mobiele telefoons niet meer weg te denken uit onze maatschappij en hebben veel mensen zelfs hun vaste telefoonlijn opgezegd. Zo zullen de 3D weergaves de platte beelden ook snel vervangen. In dit artikel vertellen we je meer over de ontwikkelingen en de mogelijkheden van deze slimme innovatie.

Dit is het model van de toekomst

Zoals gezegd in de inleiding. Wij geloven dat configurator 3D de toekomst heeft en dat de webshops die hier niet in investeren uiteindelijk aan het kortste eind trekken doordat hun manier van werken verouderd en achterhaald is. Kijk maar eens hoe 3D een vlucht heeft genomen in de wereld van filmindustrie. De meeste films zijn ook in 3D of zelfs 4D te zien in de bioscoop en er zijn meer zalen met een 3D beleving dan er gewone zalen zijn. Deze ontwikkeling verplaatst zich nu online naar webshops. Steeds meer bezoekers verwachten een overweldigende ervaring bij een bezoek aan een webshop.

Neem nu een voorsprong in de markt met een configurator 3D

Als je als bedrijf nu investeert in configurator 3D neem je een voorsprong in de markt. Op dit moment zijn nog lang niet alle bedrijven overtuigd van het voordeel van de implementatie van Augmented Reality in hun bedrijf. Het zijn de inventieve ondernemers die bereid zijn om te investeren die nu instappen en de kansen benutten die deze technologie biedt.

Nu kun je nog laagdrempelig instappen

Er zijn inmiddels vele toepassingsmogelijkheden op het gebied configurator 3D en er zijn allerlei apps die je kunt gebruiken om je de beelden van je producten om te zetten naar een 3D beleving. Daar hoef je geen techneut voor te zijn. Door samen te werken met de juiste partijen maak jij moeiteloos een webshop met een volwaardige 3D beleving. Het is een kwestie van de juiste beelden aanleveren en de configurator doet de rest. Als alle informatie in de app is ingevoerd kunnen er vervolgens duizenden beelden automatisch gegenereerd worden.

Profiteer van de kansen die er nu zijn

Een configurator 3D geeft je organisatie veel kansen op dit moment. Je kunt je omzet een flinke boost geven door nieuwe klanten aan te trekken en door bestaande klanten meer en vaker te laten kopen bij je. Daarnaast kun je de techniek gebruiken voor trainingsdoeleinden en productontwikkeling. Zo kun je de geschreven producthandleiding vervangen door een digitale instructie die iedereen begrijpt. En als je wilt, kun je personeel trainen op afstand en ze alle ins en outs geven om de verkopen van je producten te stimuleren. De mogelijkheden met de producten van Expivi zijn eindeloos.

Leave a Comment

Your email address will not be published.